Vprašanja glede microneedling tretmaja

Radiofrekvenčni microneedling je tretma pomlajevanja kože, ki deluje na podlagi radiofrekvence, kar pomeni, da dovaja visokointenzivno radiofrekvenčno energijo v ciljno tkivo ob minimalni kontrolirani poškodbi povrhnjice, kar povzroči tvorbo novih kolegenskih ter elastinskih vlaken. Gre za anti-age tretma, prav tako pa tudi preventivo pred nastankom prvih gub!

Microneedling se priporoča od 25. leta naprej, ko začne kolagen v kožu upadati. Najprimernejši je za zrelejšo kožo kot anti- age tretma, predvsem pa tudi pri koži s teskturo (ogrci, zaprti komendoni, brazgotine po aknah), hiperpigmentacijah na koži, ohlapni koži.

Microneedling se ne sme izvajat pri apliciranih hilauronskih fillerjih v koži obraza, botoks v koži obraza, v nosečnosti ali ob dojenju, dermatitisu, vnetju kože.

popravi strukturne nepravilnosti kože, po tretmaju je vaša koža bolj prožna in elastična, gladi gube, izboljša videz brazgotin,izniči utrujen izgled in ohlapnost kože, poenoti ten kože, koži obraza doda polnost in sijaj.

Tretma RF microneedlinga ni boleč. Lahko se le pojavi minimalno ščemenje na koži med izvajanjem tretmaja.

Za optimalne rezultate so priporočljivi 3 – 4 obiski v razmiku 3-4 tednov.

RF microneedling pri delovanju uporablja radiofrekvenco, kar pomeni da je zaradi    svoje            energije bolj nežen in bolj učinkovit kot druge metode microneedlinga.

Po RF microneedlingu povrhnjica ostane nepoškodovana, le nekoliko neenakomernega tena, saj je na nekaterih predelih povečan krvni pretok v podkožju, kar je normalen odziv kože. Pri PEN microneedlingu se lahko pojavi luščenje kože in večja pordelost.

Ne. To pa zato ker so pore po microneedlingu maksimalno odprte in je koža zelo izpostavljena za prodiranje snovi v dermis. Kožo iz tega razloga po tretmaju zaščitimo s našimi preparati, da se čez noč zaceli in začne obnavljat.  24 ur po tretmaju lahko nanesete ličila kot normalno.

Ne. Povrhnjica pri tretmaju RF microneedlinga ostane nepoškodovana. Če bi se koža po tretmju luščila, pomeni, da je nekaj šlo narobe (verjetno uporaba prevelikih energij pri tretmaju). Vaša povrhnjica ostane nepoškodovana.

Nekaj rdečine sicer nastane med postopkom, kar je naraven odziv kože, ko spodbudimo mikrocirkulacijo. Po postopku uporabimo določene preparate za pomiritev kože, ki ji povrnejo vaš ten in zdrav sijaj. Ker radiofrekvenca ne prehaja skozi povrhnjico, je tudi rdečica po terapiji manjša. Brez problema lahko po tretmaju greste na kavo s prijateljico ali v nakupovalni center.

Vprašanja glede preostalih storitev in uporabe Dr. E. Voss kozmetike

Aparaturno čiščenje ima veliko prednost, saj seže globje v kožo, s pomočjo vodne hidroabrazije ter vakuma. Gre za kar 5-stopenjsko aparturno čiščenje, kjer ponujamo diamantni piling, po čiščenju kože z vodnim čistilcem nanesemo nežno kislino, ki jo kasneje nevtraliziramo, po tem pa nanesemo vlažilni fluid, ki ga naprava sama aplicira globoko v vaše pore. S pomočjo kisikove naprave vtremo še nizkmolekularni serum, ki ga izberemo na podlagi vašega tipa kože.

Ne le, da odstranimo nečistoče, vendar koži takoj dodamo sestavine, ki jih potrebuje s pomočjo najnovejše tehnologije.

Sam tretma čiščenja ni popolnoma nič boleč, gre za nežen, a učinkovit tretma odstranjevanja ogrcev, nečistoč in odvečnega seruma!

Da. Kozmetika dr. e. Vossa vsebuje tudi linijo za občutljivo kožo, ki je popolnoma brez dišav. Sicer pa je vsa kozmetika ki jo uporabljamo profesionalna, izdelana le iz najboljših sestavin ter učinkovin, tako da ne povroča alergij, reakcij ipd.

Vsi trije tretmaji trajajo 60 ali 90 minut (odvisno od želje stranke in ali ste se odločili za krajši ali daljši tretma). Vključujejo pripravo na tretma (čiščenje kože s kozmetiko), izvajanje tretmaja in zaključek s vlažilno masko, serumom ter kremami.

Priporočamo globinsko čiščenje kože s Beautyclean napravo ali nego kože, prilagojeno za vaš tip.

Seveda. Naše osebje je specializirano za svetovanje glede naše kozmetike, tako da lahko ob vsakem tretmaju dobite veliko informacij ter nasvetov.

Gre za ”bogat” ter sestavinsko dovršen, prilagojen tretma za vse tipe kože. Primeren je za hladne zimske dni, saj vsebuje resnično hranilne kozmetične produkte, ki vašo kožo kar se da napolnijo s vlago, vitamini in sestavinami, ki jih vaša koža potrebuje.

Pri naši negi se posvetimo ne samo koži obraza vendar tudi podrobnostim, kot so podočnjaki, temni kolobarji, nega kože ustnic ter določeni problematiki, ki jo ima stranka. Gre za tiste dodatne sestavine, ki jih na kožo ne potrebujemo nanašati vsak dan, je pa odlično, če koža dobi tisti re-fill vsake toliko časa, da ne pride do poslabšanja, izbruhov aken, nepravilnosti.

Nega je tisti razkošni tretma, kjer ne samo, da kožo negujemo, tudi razvajamo vas, saj vključuje tudi masažo lasišča, obraza, vratu ter dekolteja.

Ostala pogosta vprašanja

Da, potrebna je rezervacija termina. Termin si lahko rezervirate preko telefonskega klica, e-maila ali nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca, ki ga najdete spodaj ali pod zavihkom “Kontakt”.

Naročite se lahko na naši spletni strani, instagram profilu: estetika_ciim, našem e-mail naslovu: info@ciim.si ali na telefonsko številko 0590 34 355. Prav tako nam lahko pošljete sporočilo pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca, ki ga najdete spodaj ali pod zavihkom “Kontakt”.

Plačilo je možno s gotovino ali s kartico ( VISA, Mastercard, Maestro)… Ponujamo tudi možnost obročnega plačila s kartico Diners.

Vse aktualne cene naših tretmajev lahko najdete v ceniku, ki se nahaja na naši domači strani (v navigaciji zgoraj kliknite zavihek “Domov”).

 

Kontakt za dodatna vprašanja ali rezervacijo termina