The Blog
/
/
Individualna kozmetična nega in izdelava personaliziranega plana kože za doma

Individualna kozmetična nega in izdelava personaliziranega plana kože za doma

Zakaj bi morala vsaka ženska v svoje redne obiske frizerja, sveže manikure… vključiti tudi nego obraza, ki je nekaj najpomemnješega na našem telesu?

Nega in čiščenje kože doma je seveda osnova. Vendar s produkti, ki jih uporabljamo doma, ne glede na to kako vrhunski so, koža ne dobi vase vsega, kar bi na dolgi rok potrebovala.

Pri naši negi, ki jo izvajamo v medicinskem centru Ciim Plus uporabljamo le vrhunske izdelke znamke Dr. E. voss. Tukaj se posvetimo ne samo koži obraza, vendar tudi podrobnostim, kot so podočnjaki, temni kolobarji, nega kože ustnic ter določeni problematiki, ki jo ima stranka.

Gre za tiste dodatne sestavine, ki jih na kožo ne potrebujemo nanašati vsak dan, je pa odlično, če koža dobi tisti re-fill vsake toliko časa, da ne pride do poslabšanja, izbruhov aken, nepravilnosti.

Nega je tisti razkošni tretma, kjer ne samo, da kožo negujemo, tudi razvajamo vas, saj vključuje tudi masažo lasišča, obraza, vratu ter dekolteja. Nega traja 1 uro in obljubimo vam, občutek, ko boste odšle domov bo opisan kot: “WAU, jaz pa to res rabim. Res je bilo fajn!”

Seveda se pri vsaki negi svetuje in potencialno izdela tudi plan nege za doma. Skupaj s stranko preverimo produkte, ki jih uporablja sedaj, svetujemo še kaj dodatnega in odgovorimo na vsa njena vprašanja.

Tag:
Share

Dodaj odgovor

Popular Post
Instagram
shop-sidebar-banner-1
Make Beauty